Trusculpt ID

truSculpt ID is het enige radiofrequente (RF) apparaat op de markt is dat door de FDA is goedgekeurd specifiek voor lipolyse, ofwel het afbreken van vetcellen. Ook hardnekkige vetophopingen, die je met geen enkel dieet wegkrijgt, kunnen met deze behandeling worden opgelost.

truSculpt ID werkt op basis van radiofrequente energie, die de vetcellen verwarmt. Hierbij wordt de bovenliggende huid ook opgewarmd tot 43-44 °C, wat een pijnloze ervaring met zich meebrengt en eerder als een "hot-stone-massage" aanvoelt.

Radiofrequentie is pijnloos

truSculpt ID werkt op basis van radiofrequente energie, die de vetcellen verwarmt. Deze laagfrequente energie van 2 MHz dringt gelijkmatig en diep door in het lichaam, zodat de gehele vetlaag - van huid tot spierweefsel - kan worden behandeld.

Hierdoor sterven de vetcellen af, waarna het lichaam ze in de weken na de behandeling op natuurlijk wijze afvoert. Met slechts één behandeling van 15 minuten neemt onderhuids vet permanent met maar liefst 24% af.

Geen beperkingen bij deze op Uw probleem afgestemde techniek

Tenzij U een pacemaker of defibrillator in Uw hart geïmplanteerd heeft, zijn er geen beperkingen meer om een behandeling voor vetreductie te laten uitvoeren. De techniek maakt komaf met overtollig vet en kan worden gebruikt om grote gebieden te behandelen, zoals buik en zij. Of juist heel gericht kleine gebieden, zoals hardnekkige vetophopingen aan de kin (dubbele kin) of ook bij zogenaamde "love-handles". Waar nodig gebruiken we voor de behandeling een speciaal handstuk om zich adequaat aan te passen aan de regio die aandacht vergt.

truSculpt ID 1