LASER­CENTRUM

vaat-en goedaardige huidaandoeningen, huidverjonging, behandeling van acné

Excel V+ Laser

De allernieuwste Excel V+ laser werd in de Verenigde Staten gelanceerd einde februari 2019 en is in onze praktijk als eerste in België reeds beschikbaar voor Uw behandelingen !

De allernieuwste generatie lasertechnologie voor behandelingen van bloedvatenletsels en goedaardige pigmentletsels wordt nu standaard gebruikt voor alle voorheen aangeboden laserbehandelingen. Behandelingsindicaties zijn nog uitgebreid. De behandelingsresultaten overtreffen deze die reeds zeer goed waren met onze Excel V laser.

Een veilige en effectieve behandeling voor vaat- en goedaardige huidaandoeningen

Excel V+ Coolview

De nieuwe Excel V+ laser zorgt met de CoolviewTM applicatie voor ongeëvenaarde kracht, precisie en performantie om veilig en efficiënt de meest uitdagende vasculaire en pigmentletsels te behandelen zoals nooit voorheen gezien.

Wij bieden de mogelijkheid om op de raadpleging met de nieuwste laserapparatuur tal van aandoeningen van bloedvaten zoals ontsierende adertjes op gezicht, benen en andere lichaamsdelen voor u te behandelen. Met de meest geavanceerde technologie kunnen bovendien een grote verscheidenheid aan goedaardige pigmentaandoeningen, acné, en tekens van huidveroudering of zonbeschadiging bij mannen en vrouwen met iedere huidtint veilig en effectief behandeld worden.

VoorNa

Excel V+ Genesis: de sleutel tot het best bewaarde schoonheidsgeheim

De Excel V+ laser biedt daarenboven met de Genesis VTM applicatie de mogelijkheid om met niet-invasieve lasertechnologie veilig, natuurlijk en efficient fijne lijntjes, fijne rimpels, brede poriën, diffuze roodheid en littekens te behandelen. Er is een manifeste verbetering van actieve acné en de littekens van acné gaan duidelijk vervagen.

Door stimulatie van collageenproductie door de laser geniet U door de behandeling van de vermelde indicaties tegelijkertijd een verjonging van de huid. U kan na elke behandeling reeds een verbetering waarnemen. De behandeling kan op een comfortabele manier worden uitgevoerd, zonder gebruik van gel of locale verdoving.

Behandelde patiënten vermelden uitstekende resultaten in het ganse aangezicht en halsstreek. Ook op andere delen op het lichaam verminderen recente littekens met deze laserbehandeling. Oudere littekens vertonen geen verandering. Behandeling van diffuze roodheid met de Genesis VTM applicatie geeft U terug een normale uitstraling door deze roodheid te corrigeren zonder de neveneffecten die U met de CoolviewTM tijdelijk ondergaat.

U voelt een zachte verwarming van de huid die als relaxerend ervaren wordt. U hervat onmiddellijk al Uw activiteiten, met gebruik van een beschermende zonnecrème wanneer U buiten in de zon bent.

Het enige nevenverschijnsel bij behandeling met Genesis VTM is lichte roodheid die na enkele uren reeds spontaan verdwijnt. Er is geen zwelling.

Voor de behandeling verwijdert U alle make-up of hydraterende crèmes. Na vier tot zes behandelingen geeft de behandeling met de Genesis VTM applicatie het optimale resultaat : Uw huid heeft terug een jeugdige glans en gezond uitzicht. De verbetering na elke behandeling is subtiel, het algemeen effect van meerdere behandelingen is spectaculair !

Indicaties voor Excel V+ behandeling

 • spiders of spinaders
 • couperose
 • rosacea
 • diffuze roodheid
 • aangezichtsaders, periorbitale aders
 • aders op ledematen
 • angioma
 • wijnvlekken
 • poikiloderma
 • rimpels
 • veneuze malformaties
 • blauwe plekken (ecchymosen) na chirurgie of trauma
 • inflammatoire acne en acnelittekens
 • goedaardige huidpigmentatie
 • bruine ouderdomsvlekken
 • littekens

Hoe het werkt

Excel V+, het lasersysteem dat we gebruiken in de praktijk, behandelt vaataandoeningen met een unieke, krachtige, groene laser die door de abnormale bloedvaten in de huid wordt geabsorbeerd. De laser verwarmt de abnormale vaten zodat de vaatwanden samentrekken en verkleven. Na enige tijd zijn de vaten niet langer zichtbaar. Er kunnen meerdere behandelingen nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken.

Na de behandeling zijn de bestaande aders grotendeels of geheel verdwenen. Het ontstaan van nieuwe aders kan echter niet worden voorkomen. Als uw lichaam een onderliggend vaatprobleem heeft, zult u mogelijk verdere behandelingen nodig hebben. Raadpleeg Dr. Vercaeren voor verdere informatie.

Voor & na

Resultaten behaald met de laserbehandeling

Getuigenis

“Christina heeft de diffuse roodheid en gesprongen haarvaatjes op haar gezicht laten behandelen met de Excel V. Deze tekenen van zonschade verschenen tegen de tijd dat ze 50 werd, en hoewel ze eenvoudig te verbergen waren onder make-up, wilde Christina niet vanaf het moment dat ze opstond tot het einde van de dag foundation dragen.

Dit was de eerste laserbehandeling voor Christina, dus ze zag er wel wat tegenop. Ze was aangenaam verrast door de ervaring. De laserpulsen van Excel V voelden aan als prikjes en waren goed verdraagbaar. De hele behandeling duurde minder dan 30 minuten. Vlak na de behandeling was haar gezicht een beetje rood, maar de volgende dag waren de gesprongen haarvaatjes en de diffuse roodheid verdwenen.

Ze was verbaasd over de effectiviteit van de behandeling. Van ‘s morgens tot ‘s avonds is haar huid nu helder met een egale teint – zelfs na een glas wijn of een gekruide maaltijd. En bovendien heeft ze niet langer foundation of concealer nodig!“

DOCUMENTATIE

Deze getuigenis komt uit de brochure met informatie voor patiënten over de laserbehandeling (algemeen). Deze brochure kan u hier downloaden. Specifieke informatie gericht op patiënten voor adertherapie kan u hier downloaden.

afspraak

Meer weten?

Neem gerust contact op of maak een afspraak


ContactAfspraak

FORMULIER
GOEDKEURING

Voorafgaand aan uw eerste laserbehandeling, of indien u dit voorheen nog niet deed, dient u het formulier dat u hier kan downloaden, ingevuld aan uw specialist te bezorgen.

Download