Beheer uw afspraken via de app!

Beschik je over een smartphone, dan is deze app beslist iets voor jou! Verlies geen kostbare tijd en vraag razendsnel de beschikbare afspraakmomenten op bij je arts, maak een afspraak, beheer je afspraken of bekijk je afsprakenhistoriek. Zoek in de App Store, Google Play of Windows Store naar mijnonlineagenda of myonlinecalendar (1 woord) of klik op onderstaande iconen. De app is gratis – Nederlands, Frans, Engels. Domain of site ID = vercaeren.eu. Uw gebruikersnaam en het wachtwoord is identiek aan deze voor de online praktijkagenda op uw computer.

Bent u reeds een gekende patiënt in de praktijk en wenst u voor de eerste keer een afspraak via internet te maken, dan is uw gebruikersnaam uw naam en voornaam aan elkaar geschreven.

(bvb U heet Van De Walle Greet, dan is uw gebruikersnaam: vandewallegreet). Uw wachtwoord is uw geboortedatum, enkel cijfers! (bvb U bent geboren op 01/02/1965, dan is uw wachtwoord: 01021965). Bij het eerste gebruik van de agenda zal u uw wachtwoord dienen te wijzigen! Een volgende keer dat u inlogt in de agenda, gebruikt u het nieuw gekozen wachtwoord. Uw gebruikersnaam blijft uw naam en voornaam aan elkaar geschreven! Een nieuwe patiënt moet zich gewoon registeren.

online afspraak vercaeren itunes
online afspraak vercaeren itunes
online afspraak vercaeren google
online afspraak vercaeren google
online afspraak vercaeren windows
online afspraak vercaeren windows